Ωράριο: Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 με 17:00
Ελληνικά
cosmospharmacy.gr
Εγγραφή / Σύνδεση
Cosmos Pharmacy

Ποιοί Eίμαστε

Γνωρίστε μας καλύτερα

ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
  • Δευτ - Σαβ: 8:00 - 23:00
Ένας νέος “κόσμος” δημιουργήθηκε για εσάς!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.cosmospharmacy.gr είναι η διαδικτυακή προέκταση του φαρμακείου Καπνίση Αικατερίνη & ΣΙΑ Ο.Ε. που βρίσκεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Γαλατσίου, από το 1995.

Η δραστηριότητα μας ξεκίνησε στο Φαρμακείο της οδού Ηνιόχου, όπου επί 21 συνεχόμενα έτη η Φαρμακοποιός κυρία Καπνίση Αικατερίνη παρείχε με απόλυτη επιτυχία τις γνώσεις και τις επιστημονικές συμβουλές της, αναπτύσσοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

H διαρκής εξέλιξη, ανάπτυξη και ανταπόκριση των πελατών μας οδήγησε, το 2016, στην απόφαση να μεταφέρουμε το φυσικό μας Φαρμακείο σε ένα μεγαλύτερο και πιο μοντέρνο περιβάλλον, στο κεντρικότερο σημείο του Γαλατσίου, στη Λεωφόρο Βεΐκου 55.

Στόχος μας, ο νέος αυτός χώρος να αποτελέσει ένα σημείο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών υγείας, ομορφιάς και ευεξίας, που θα ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα πετύχαμε το νέο αυτό σημείο όχι μόνο να αναβαθμίσει τη Φαρμακευτική περίθαλψη των κατοίκων της περιοχής, αλλά και να γίνει πόλος έλξης για όλους όσοι αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Η ομάδα του Cosmos Pharmacy αποτελείται από έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που μοιράζεται κοινές ιδέες, αξίες, ανησυχίες και είναι πάντα στη διάθεση του κοινού.

Αναγνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες του σύγχρονου τρόπου ζωής και προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας, το 2018 αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη λειτουργία του Φαρμακείου μας στην ηλεκτρονική του μορφή, διατηρώντας όμως τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε ένα καλαίσθητο, φιλικό στο χρήστη και, κυρίως, ασφαλές ηλεκτρονικό κατάστημα, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ανταγωνιστικές τιμές, άρτια και άμεση εξυπηρέτηση.

Στόχος μας, για ακόμη μια φορά, είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη, προσφέροντας μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, μέσω της ποιότητας των υπηρεσιών, των συμβουλών και των προϊόντων του Φαρμακείου μας και να δημιουργήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει στα 23 χρόνια παρουσίας μας στον χώρο. 

Επιλέξτε το τρόπο της γνωριμίας μας, μέσω του φυσικού μας σημείου ή του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, και εμέις θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.