Ωράριο: Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 με 17:00
Ελληνικά
cosmospharmacy.gr
Εγγραφή / Σύνδεση
Cosmos Pharmacy

Τρόποι πληρωμής

Πως μπορείτε να πληρώσετε τις αγορές σας

Πληρωμή με Αντικαταβολή:
Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα έρχονται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται 1,99€.

 

Πληρωμή μέ Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα:
Το Cosmospharmacy.gr σας προσφέρει την δυνατότητα να κάνετε τις αγορές σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners. Τα στοιχεία της κάρτας σας μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια διότι η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών γίνεται στο τραπεζικό ιστοχώρο (website) της ALPHA BANK, έτσι ώστε να είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος στη συναλλαγή σας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server της ALPHA BANK. Το wwww.cosmospharmacy.gr δεν αποθηκεύει και δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Aσφαλές περιβάλλον συνναλαγών μέσω Alpha Bank:
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Άτοκες δόσεις: Στο Cosmospharmacy.gr μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε 3 άτοκες δόσεις για παραγγελίες άνω των 100€.

 

Πληρωμή μέσω Paypal:
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας απευθείας μέσω PayPal.

 

Πληρωμή στο Φαρμακείο:
- Η παραλαβή από το φαρμακείο είναι δυνατή για αγορές αξίας από 15€ και άνω. Όταν η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παραλαβή, θα ειδοποιηθείτε με email ή τηλεφωνικά από εμάς.

- Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο φαρμακείο μας για 5 εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

- Οι ώρες παραλαβής παραγγελιών από το φαρμακείο είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00-20:00 & Σάββατο 10:00-19:00 αυστηρά με το όνομα που έχετε δηλώσει και τον κωδικό παραγγελίας σας.

- Οι παραγγελίες με παραλαβή από το φαρμακείο δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:
Αν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, ή δεν μπορείτε να βρίσκεστε στη διεύθυνση αποστολής κατά τις ώρες παράδοσης, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού (απαραίτητη προυπόθεση να αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο support@cosmospharmacy.gr).

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Τράπεζα Alpha Bank
IBAN Λογαριασμού: GR6501 4012 1012 1002 0020 22200
Αρ. Λογαριασμού: 1210 0200 2022 2000
Δικαιούχος: Καπνίση Αικατερίνη & ΣΙΑ ΟΕ

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN Λογαριασμού: GR2401 7214 7000 5147 0841 98403
Αρ. Λογαριασμού: 0005 1470 8419 8403
Δικαιούχος: Καπνίση Αικατερίνη & ΣΙΑ ΟΕ

 

Σημαντικές πληροφορίες:
Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας σας και το ονοματεπώνυμό σας. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη και σε καμία περίπτωση το cosmospharmacy.gr. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με την εμφάνιση του ποσού στον αντίστοιχο λογαριασμό.

Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις ή καθυστερήσεις στην ενημέρωση της πληρωμής της παραγγελίας σας στο σύστημά μας, καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας σε μία από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Τράπεζα Πειραιώς & ALPHA BANK).