Ωράριο: Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 με 17:00
Ελληνικά
cosmospharmacy.gr
Εγγραφή / Σύνδεση
Cosmos Pharmacy

Πρόγραμμα επιβράβευσης

Bonus Members - "Κερδίζω Αγοράζοντας"

To Cosmospharmacy σας ανταμείβει και σας επιβραβεύει για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μέσα από ένα σύστημα συλλογής πόντων με κάθε σας αγορά.

 

Τι πρέπει να κάνω;
Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας και αυτόματα γίνεστε μέλος του Bonus Members. Για να κερδίσετε τους πόντους που αναγράφονται σε κάθε προϊόν πρέπει να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Είναι απαραίτητο η παραγγελία να καταχωρηθεί ηλεκτρονικά από εσάς (όχι τηλεφωνικά) και να έχετε συνδεθεί στο λογαριασμό σας πριν την καταχώρισή της.

 

Πως λειτουργεί;
Ανεξάρτητα με το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η παραγγελία σας, με κάθε σας αγορά κερδίζετε 4 πόντους για κάθε 1 ευρώ αγορών. Όταν συμπληρώσετε 400 πόντους και άνω, μπορείτε σε επόμενη παραγγελία να κάνετε εξαργύρωση.

 

Συγκεκριμένα:
- Μόλις φτάσετε στο σύνολο των 400 πόντων μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με την επόμενη παραγγελία σας, όπου αφαιρείται 1€ από το συνολικό ποσό πληρωμής.
- Μόλις φτάσετε στο σύνολο των 800 πόντων μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με την επόμενη παραγγελία σας, όπου αφαιρούνται 2,5€ από το συνολικό ποσό πληρωμής.
- Μόλις φτάσετε στο σύνολο των 1200 πόντων μπορείτε να τους εξαργυρώσετε με την επόμενη παραγγελία σας, όπου αφαιρούνται 4,5€ από το συνολικό ποσό πληρωμής.

 

Πώς εξαργυρώνω τους πόντους που συλλέγω;
Οι πόντοι που κερδίζετε μετά από κάθε αγορά σας αποθηκεύονται και αθροίζονται. Όσο περισσότερο αγοράζετε τόσο περισσότερο κερδίζετε! Για να επωφεληθείτε τους πόντους της εξαργύρωσης, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τουλάχιστον 400 πόντους, τους οποίους μπορείτε να εξαργυρώσετε στην επόμενη αγορά σας.

 

Τι πρέπει να γνωρίζω;
- Συλλογή πόντων μπορούν να κάνουν μόνο οι εγγεγραμμένοι πελάτες του cosmospharmacy.gr οι οποίοι πραγματοποιούν online τις αγορές τους.
- Στον υπολογισμό των πόντων που κερδίζετε με κάθε αγορά σας ΔΕΝ συνυπολογίζονται τα έξοδα αποστολής.
- Οι πόντοι πιστώνονται με την ολοκλήρωση της εκάστοτε παραγγελίας σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την επόμενη αγορά σας.
- Για παραγγελίες που ακυρώνονται ή επιστρέφονται δεν πιστώνονται πόντοι.
- Οι πόντοι είναι προσωπικοί και δεν μπορούν να μεταβιβαστούν σε άλλο πρόσωπο / λογαριασμό.
- Πιστώνονται νέοι πόντοι ακόμα και στην παραγγελία κατά την οποία εξαργυρώνετε πόντους ανταμοιβής.