Ωράριο: Δευτέρα ως Παρασκευή 9:00 με 17:00
Ελληνικά
cosmospharmacy.gr
Εγγραφή / Σύνδεση
Cosmos Pharmacy

Συχνές Ερωτήσεις / FAQ

Απάνταμε στις συχνές σας ερωτήσεις

Το cosmospharmacy.gr δέχεται παραγγελίες μέσα από την ιστοσελίδα του όλο το 24ωρο, κάθε μέρα! Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που λειτουργεί το τηλεφωνικό κέντρο και απαντά στα email σας λειτουργεί καθημερινά 09:00–17:00.

Κάνοντας εγγραφή στο cosmospharmacy.gr δημιουργείτε το δικό σας λογαριασμό στον οποίο έχετε αποκλειστικά και μόνον εσείς πρόσβαση ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας. Τα μέλη μας μπορούν να επωφεληθούν απο μοναδικές προσφορές αλλα και εκπτώσεις.

 

Στο cosmospharmacy.gr έχουμε διαρκώς νέες προσφορές και καινούργιες παραλαβές προϊόντων. Με την εγγραφής σας, στο newsletter του cosmospharmacy.gr ενημερώνεστε άμεσα για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και για όλες τις νέες μας προσφορές και εκπτώσεις.

Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή στο courier, όταν θα φέρει τα προϊόντα σας. Εναλλακτικά μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τράπεζα, Paypal ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

Φυσικά και μπορείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν. Διαβάστε αναλυτικά τους όρους και την διαδικασία επιστροφής και αλλαγής προϊόντων στην πολιτική επιστροφών.

Εάν η παραγγελία σας έχει λανθασμένη διεύθυνση, απλά δεν θα παραδοθεί και κάποια στιγμή θα επιστραφεί σε εμάς από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Εάν αντιληφθήκατε πως η διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει είναι λάθος, σας παρακαλούμε να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2102136302 ώστε να ενημερώσουμε την εταιρεία ταχυμεταφορών για να παραδώσει την παραγγελία σας στη σωστή διεύθυνση το συντομότερο δυνατόν.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να καλέσετε το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 2102136302

Το cosmospharamcy.gr θεωρεί κάθε πληροφορία που παρέχει ο χρήστης σχετικά με προσωπικά του δεδομένα ή την παραγγελία του εμπιστευτική και απόρρητη και γι αυτό δεσμεύεται ρητά για τη μη δημοσιοποίηση, ανταλλαγή, πώληση ή αποκάλυψη προσωπικών δεδομένων και στοιχείων των πελατών του. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στους Όρους χρήσης.

Τα έξοδα μεταφοράς έχουν να κάνουν μόνο  με την αποστολή του δέματος ενώ τα έξοδα αντικαταβολής έχουν να κάνουν μόνο με την διαδικασία είσπραξης των χρημάτων (είναι η αμοιβή που παίρνει η εταιρεία ταχυμεταφορών για την εκτέλεση/διεκπαιρέωση της συναλλαγής). Είναι δύο διαφορετικές χρεώσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρεωθείτε με έξοδα αντικαταβολής επιλέξτε κάποιον άλλον τρόπο πληρωμής που δεν έχει καθόλου χρέωση (πιστωτική/χρεωστική κάρτα, paypal, κατάθεση σε λογαριασμό του φαρμακείου).

Όλα τα προϊόντα του cosmospharamcy.gr έχουν μακρινές ημερομηνίες λήξεως, μιας και ανανεώνουμε συχνά το στοκ μας. Σε εξαιρετικά ελάχιστες περιπτώσεις, όταν κάποιο προϊόν έχει κοντινή ημερομηνία λήξης το αναγράφουμε ευκρινώς στη σελίδα του προϊόντος. Αν θέλετε να μάθετε την ακριβή ημερομηνία λήξης ενός προϊόντος που θέλετε να παραγγείλετε, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Οι τελικές τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ενδέχεται να διαφοροποιούνται από τις τελικές τιμές στο φυσικό κατάστημα.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναπροσαρμόζουμε τις τιμές μας ανά πάσα στιγμή.