- ΓΥΝΑΙΚΑ
- ΑΝΔΡΑΣ
- ΜΑΜΑ & ΠΑΙΔΙ
- ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- Aloe Vera / Αλόη
- Acai Berry Ακάι Μπέρι
- Artichoke / Αγκινάρα
- Ashwagandha / Ασβαγκάντα
- Chlorella / Χλωρέλλα
- Cranberry / Κράνπερι
- Cinnamon / Κανέλα
- Green Tea / Πράσινο Τσάι
- Curcumin / Κουρκουμάς
- Echinacea / Εχινάκεια
- Garlic / Σκόρδο
- Ginger / Πιπερόριζα
- Gingo Biloba / Γκίνγκο Μπιλόμπα
- Ginseng / Τζίνσενγκ
- Goji Berry / Γκότζι Μπέρι
- Guarana / Γκουαρανά
- Green Coffee / Πράσινος καφές
- Hippophaes / Ιπποφαές
- Mastiha / Μαστίχα
- Maca / Μάκα
- Milk Thistle / Γαϊδουράγκαθο
- Omanitus / Ομανίτους
- Pomegranate / Ρόδι
- Raspberry / Βατόμουρο
- Rhodiola / Ροδιόλα
- Royal Jelly / Βασιλικός Πολτός
- Saw Palmetto / Σο Παλμέτο
- Spirulina / Σπιρουλίνα
- St John's wort / Βαλσαμόχορτο
- Turmeric / Κουρκουμάς
- Valerian / Bαλεριάνα
- ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ
- ΕΠΟΧΙΚΑ
- ΕΛΑΙΑ & ΒΟΤΑΝΑ
Υψηλής ισχύος τιτλοδοτημένο εκχύλισμα Σκόρδου
Το Garlic 8250mg της Lamberts® αποτελεί ένα υψηλής ισχύος τιτλοδοτημένο εκχύλισμα σκόρδου. Κάθε ταμπλέτα παρέχει επίπεδα σκόρδου ισοδύναμα με 8250mg φρέσκου σκόρδου, τα οποία παρέχουν εγγυημένα 5500μg αλισίνης ανά ταμπλέτα. Η συγκέντρωση αλισίνης καθιστά το Garlic 8250mg της Lamberts® ως ένα εκ των ισχυρότερων σκευασμάτων σκόρδου παγκοσμίως.
Το σκόρδο που χρησιμοποιήθηκε στην παρασκευή των ταμπλετών είναι σημαντικά πιο κοντά στο διατροφικό προφίλ του φυσικού, ωμού σκόρδου σε σύγκριση με ορισμένα προϊόντα σκόρδου χαμηλής τιμής που κυκλοφορούν στην αγορά. Η διαδικασία παρασκευής των ταμπλετών διασφαλίζει την δραστικότητα της αλισίνης, ενώ η χρήση ειδικής επικάλυψης της ταμπλέτας μειώνει σε ανεπαίσθητα επίπεδα την οσμή του σκόρδου.
Όπως όλα τα σκευάσματα της Lamberts®, παρασκευάζεται εντός του Ηνωμένου Βασιλείου σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα της Φαρμακευτικής GMP (Pharmaceutical GMP).
Το σκόρδο (Allium sativum) αποτελεί ένα από τα ευρέως χρησιμοποιούμενα μαγειρικά βότανα της Μεσογειακής κουζίνας. Οι φυτοχημικά δραστικές ουσίες του σκόρδου είναι μια κατηγορία θειϊκών ενώσεων, η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι η αλιίνη (alliin). Η αλιίνη μετατρέπεται σε αλισίνη (allicin) κατά τη μάσηση του σκόρδου, η οποία προσδίδει στο σκόρδο τη χαρακτηριστική του οσμή και πιστεύεται ότι αποτελεί την υπεύθυνη ένωση για τις ευεργετικές ιδιότητες του.
Παραδοσιακά το σκόρδο έχει χρησιμοποιηθεί για την διατήρηση της υγείας του καρδιαγγειακού συστήματος λόγω των ιδιοτήτων που διαθέτει στην διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης* και της υγιούς αρτηριακής πίεσης*.
*ΚΑΝ. Ε.Ε. αριθ. 432/2012 ( συμπεριλαμβανομένων των ισχυρισμών που αφορούν στα βότανα (botanicals)/”on hold” claim relating to a botanical substance)
Αρ. Πρωτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 25380/16.03.2021
Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.
Διατροφικές πληροφορίες | Aνά ταμπλέτα |
---|---|
Συμπυκνωμένη σκόνη σκόρδου (ισοδύναμη με 8250mg φρέσκου σκόρδου) | 550mg |
Περιεκτικότητα σε Αλισίνη (Allicin) | 5500μg |
Συστατικά: Διογκωτικοί Παράγοντες (Ανθρακικό Ασβέστιο και Κυτταρίνη), Συμπυκνωμένη Σκόνη Σκόρδου, Παράγοντες Αντισυσσωμάτωσης (Διοξείδιο του Πυριτίου, Στεατικό Οξύ & Στεατικό Μαγνήσιο), Στιλβωτικοί Παράγοντες (Υδρόξυπροπυλο Μεθυλοκυτταρίνη, Κυτταρίνη & Στεατικό Οξύ).
Λαμβάνετε 1 ταμπλέτα ημερησίως με το γεύμα ή σύμφωνα με την σύσταση του ιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Μην υπερβαίνετε την προτεινόμενη ημερήσια πρόσληψη.
Προφυλάξεις: Καµία γνωστή για την προτεινόµενη δοσολογία.
Αλλεργίες: ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ: γλουτένη, αλλεργιογόνα σίτου, κριθάρι, σόγια, αυγά, γάλα (και παράγωγα γάλακτος), λακτόζη, ξηρούς καρπούς, ψάρι, οστρακοειδή και θειώδη.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία εδώ